VÅRE TJENESTER

Vi kan hjelpe deg!

Her finner du en liste over våre tjenester og hva vi kan tilby deg eller ditt firma! Det er bare å ta kontakt så kommer vi på en gratis befaring, og regner etterpå et gratis tilbud til deg på ditt/deres prosjekt uten noen form for binding.

 

 

Vi har over 30 års erfaring på maling, gulv og tak, både innendørs og utendørs. Vi supplerer våre tjenester med gode samarbeidspartnere innen tømrer- og murerfaget. Dette gjør oss i stand til å tilby våre kunder totalenterprise på utvendige og innvendige arbeider.

 

Vår kompetanse gjør seg gjeldende enten det er snakk om å male ett enkelt stuetak for fru Hansen borti gate, eller som medspiller på oppføring av nybygg for eiendomsutviklere og entrepenørfirmaer .

 

For oss er ingen jobb for liten, og ikke for stor! Vi stiller alltid punktlig og holder oss til de tidsrammer som er satt selv om vi blir rammet av sykdom (vi skaffer rett og slett en erstatter for å holde vår del av avtalen), og vi utfører jobben vår med all kompetansen vi har å by på. Det er nok derfor vi har ord på oss for å være proffesjonele og pålitelige!