SAMARBEIDSPARTNERE

SAMARBEIDSPARTNERE

SAMARBEIDSPARTNERE

Hils på våre samarbeidspartnere!

Vi har et godt samarbeid med flere aktører innen vårt fagfelt, og alle bidrar med viktig kunnskap, god service og førsteklasses produkter slik at vi med trygghet kan tilby totalenterprise på prosjekter vi selv ikke besitter all kompetanse på.

 

BECKERS er et soleklart valg for oss i Malermester Torgersen AS! Maling har fasinert og påvirket menneskene gjennom alle tider, og Beckers har oppmuntret det norske folk til å sette farge på hjemmene sine helt siden 1865. I Nykvarn, Sverige, ligger en av Europas mest miljøtilpassede fabrikker, og da Beckers satte som mål at 99% av sortimentet skulle være vannbasert innen 2010 var det nok mange som tenkte at dette ikke ville være mulig! Men det var det, og det lenge før 2010. Derfor har nå Beckers satt seg et nytt mål, og det er at CO2-utslippene skal reduseres med 50% innen 2020. Og vi tviler IKKE på at de vil klare det!

 

Dette er bare èn av grunnene til at vi i Malermester Torgersen AS velger Beckers som vår leverandør og samarbeidspartner, og både våre ansatte og kunder drar nytte av valget vårt.

 

PROPURO er et bemanningsbyrå bygget opp av personer med lang bransjeerfaring innen bygg- og anlegg. Propuro ble etablert i 2007, og har siden oppstart hatt en solid kunde- og omsetningsvekst. Siden oppstart har ProPuro hatt stort fokus på at medarbeiderne skal ivaretas på best mulig måte, hvilket har gitt resultater i form av at Propuro kan tilby en dyktig og forutsigbar arbeidsstokk hvor mange har vært med oss siden oppstart.